Страхування

Відповідно до законів України страхування є обов'язковою умовою для виїзду за кордон. І в першу чергу це зроблено для безпеки мандрівників. Адже перебуваючи на відпочинку в іншій, абсолютно незнайомій країні Ви можете піддаватися різним ризикам, особливо якщо Ви запланували активних відпочинок. Наявність страхового поліса це гарантія Вашої безпеки. Страховка покриває не тільки витрати на медичну допомогу в разі її необхідності, а й у ряді інших непередбачених ситуацій.

Природно, їдучи на відпочинок в іншу країну, в останню чергу думаєш, що з тобою може щось статись. Але про власну безпеку потрібно подбати заздалегідь. До слова, медична допомога за кордоном коштує дуже дорого і без страхового поліса обійдеться в кругленьку суму.

 

 

Ще до введення безвізового режиму наявність страховки у туриста контролювалося консульством. Без страхового поліса віза просто напросто не видавалась. З появою безвізового режиму нібито з'явилася можливість виїхати за кордон без страховки. Деякі туристи цим скористалися і дуже навіть дарма. Справа в тому, що співробітники прикордонної служби можуть зажадати страховий поліс в будь-який момент і в разі його відсутності Ви просто не зможете виїхати з України. Погодьтеся, досить неприємна ситуація, яка може зруйнувати всі Ваші плани.

Які буваю види страховки?

Оформляючи страховий поліс Ви повинні бути максимально уважні. У полісі чітко прописані всі випадки, які покриває страхова компанія. Якщо якийсь пункт у Вас викликає сумніви або виникають питання по конкретному випадку страхування, краще відразу все уточнити ще на момент оформлення поліса.

Ціна страхового поліса буде залежати від кількість вибраних Вами випадків страхування. Перед оформлення страховки слід подумати, які випадки для Вас мають найбільшу значимість, а без будь для Вас не критичні.

 

 

В цілому можна виділити кілька основних пунктів туристичного страхування:

Як краще оформити страховий поліс?

Оформленням страхового поліса Ви можете зайнятися самостійно або ж оформити його в складі туристичного пакета в турагентстві.

Перший випадок для Вас підійде, якщо Ви зібралися в подорож самостійно, без звернення до туроператору. Або ж з якихось своїх міркувань Ви вирішили оформити страховку окремо від путівки. В такому випадку Вам потрібно буде самостійно знайти підходящу страхову компанію, яка зможе підібрати потрібний для Вас поліс. Процес пошуку страхової компанії може затягнутися, з огляду на велику кількість страховиків, просто напросто не знаєш, куди звернутися.

Альтернативою першим варіантом є оформлення страхового поліса безпосередньо в складі турпутівки, звернувшись в турагентство Тантур. По-перше, звертаючись до компанії Тантур, Ви заощадите купу часу. Замість пошуків страхової компанії, Ви можете витратити цей час на планування відпочинку. По-друге, Вам не потрібно буде платити окремо за страховку. Вартість страхового поліса вже входить в турпакет. Це дуже зручно, так як оформити всі документи, Ви можете у нас в офісі. Вам не доведеться стояти в довгих чергах і щоб оформити поліс. По-третє, фахівці компанії Тантур володіють багаторічним досвідом роботи. Ми з радістю розповімо про всі деталі страхового поліса. Ми працюємо відкрито, без підводних каменів.

 

 

Від чого залежить ціна страхового поліса?

  1. Кількість страхових випадків. В основному, базовий варіант поліса включає витрати на медичну допомогу. Але крім цього можна додати і інші страхові випадки.
  2. Величина страхової виплати. Залежно від країни покриття по тур. страховці може становити від $ 15 000 до $ 50 000.
  3. Вік страхувальника. До жалю, большенство компаній відмовляються страхувати туристів і мандрівників старше 65-75 років.
  4. Час перебування за кордоном. Якщо їдете за кордон ненадовго - придбайте страховку на строк перебування в поїздці, якщо ж ви плануєте перетинати кордон кілька разів на рік або під час поїздки повертатися на територію України, краще брати річну страховку.
  5. Наявність спортивних ризиків. Імовірність отримання травми при заняттях активними видами спорту вище, ніж при пасивному відпочинку, тому ціна поліса для «екстремалів» може збільшитися на 50 і навіть 70%.

 

Якщо ви їдете за кордон відпочити на курорті, набратися сил і вражень - купуйте туристичну страховку. Вона включає в себе як медичну, так і страховку від різних ПП: допомога при втраті багажу і документів, екстрене повернення додому, евакуація дітей, які залишилися без нагляду і багато іншого.

Слід купувати страховку саме від тих ризиків, з якими ви зіткнетеся в країні вашого перебування. Для цього уважно вивчайте умови страхового поліса перед його оформленням.

Турагентство «Тантур» м Вінниця пропонує своїм клієнтам туристичні пакети, до вартості яких вже включена ціна страхового поліса. Умови наших страховок оптимально підійдуть для ваших подорожей!

Оценить:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
3 оценок, средняя: 5,00
Loading...

Інші послуги

#

Підбір турів

детальніше
#

Трансфер

детальніше
#

Авіаквитки

детальніше

Потрібна допомога в підборі туру?

Заповніть форму та отримаєте підбір гарячих турів

Гарячі тури